Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Ordrupvej 41C, 1.3

Sagsnr. MZ15254, Ejerlejlighed

Kontant DKK 1.450.000

Ejerudgift pr. mdr. 2.207

Udbetaling 75.000

Brutto/netto 6.225/5.455

Super dejlig et-værelses med altan

  • 44
  • 1
  • 1
  • Ja
  • Nej
  • 1961
  • Ja
  • Ja
  • D
KVARTERET:
Området er en skøn blanding af ældre villaer og etagebyggeri, hvilket giver en dejlig afvekslende oplevelse, når man bevæger sig rundt i gaderne. Her er man tæt på meget af det, som gør dette område attraktivt. Her er kort til både Øresund, Skovshoved Havn og Dyrehaven. Kort til butikkerne på Ordrupvej og Jægersborg Allé, som begge byder på gode dagligvarebutikker, specialbutikker samt mode- og livsstilsforretninger. Ordrup S-togsstation er kun 500 meter væk.
 
EJENDOMMEN:
Pæn og velholdt ejendom fra 1961. Her er elevator, termoruder, parkering i egen gård, brugsret til eget kælderrum samt fælles vaskekælder.
 
INDRETNING
Dejlig lejlighed med masser af lys, luft og dejlig ugeneret altan med hyggeligt kig. Altan ligger væk fra Ordrupvej, så der er dejlig roligt og med sol formiddage⁄middag. Lejligheden indeholder: Entré med indbygget garderobeskab med god dybde og plads. Stuen er stor og rummelig med hyggelig karnap og udgang til altan. Der er god plads til at indrette sig både med stue, soveværelse og spiseplads og der er tillige et mindre walk-in skab til opbevaring af tøj m.v. Gulvene i stuen (som også er i gangen og køkken) er super flotte og vinduerne er store termoruder, hvor solen vælter ind. Køkkenet har lyse elementer og med hårde hvidevarer i rustfri stål. Badeværelset er med lyse fliser og bruseniche med god plads.
 
Ring for en fremvisning på 3930 3019 - det er en skøn et-værelses med rigtig god rumfornemmelse og følelsen af god plads.  
 

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt