Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Store Kongensgade 53F

Sagsnr. NB15255, Ejerlejlighed

Kontant DKK 5.695.000

Ejerudgift pr. mdr. 2.504

Udbetaling 285.000

Brutto/netto 25.023/21.427

Nyindrettet lejlighed i hjertet af København

  • 98
  • 3
  • Ja
  • Ja
  • 1931
  • Nej
  • Ja
  • B
KVARTERET:
Fantastisk beliggenhed i en nyanlagt, aflåst baggård midt i Centrum af København. Her er helt stille, og samtidig er du i hjertet af København, eller rettere Frederiksstaden. Med denne beliggenhed er der gåafstand til alt, herunder Kongens Nytorv med det Kongelig Teater, Nyhavn, Strøgets væld af forretninger, havnefronten ved Toldbod samt meget mere. Det er ligeledes nemt at komme til Metro station på Kongens Nytorv, som nemt kan få dig ud af byen.
 
EJENDOMMEN:
Helt nyistandsat ejendom, som oprindeligt er opført i 1930 som trykkeri, men i 2016 blev forvandlet til 16 helt unikke bolig i fantastisk rå New Yorker stil med højt til loftet og fantastiske sprossede kæmpe vinduespartier. Ejendommen er et baghus, omgivet af en smuk nyanlagt gård som er aflåst og med adgang fra Store Kongensgade. Ejendommen indeholder fælles kælder med cykelparkering samt eget depotrum.
 
INDRETNING:
Fantastisk spændende bolig hvor man fra første øjeblik fornemmer den oprindelig arkitektur fra 30'ernes funktionalisme. Man ankommer til lejligheden via 1 ud af 2 egne terrasser, som fører én ind ad hoveddøren, så man i et øjeblik glemmer, at man ikke er på vej ind i et rækkehus, men i en unik ejerlejlighed i hjertet af København. Lejligheden indeholder: Entré med stort garderobeskab, stor stue, som er i åben forbindelse til et flot snedkerkøkken fra Trand med bl.a. hårde hvidevarer af bedste kvalitet samt integreret Cooker. Fra dette rum, er der adgang til lækkert badeværelse med vaskesøjle, god bordplads, samt dejlig bruseniche, et stort soveværelse samt et børneværelse⁄kontor. Fra dette værelse er der udgang til endnu én terrasse hvor aftensolen kan nydes. Lejligheden har overalt flotte massive trægulve med varme, nye el-installationer, fantastisk smukke store termovinduer med sprosser, hvor detaljer som fjernbetjent gardiner er en selvfølge grundet loftshøjden samt mange andre fantastiske detaljer. Ønsker du en helt unik lejlighed med 2 terrasser, helt stille beliggenhed og i hjertet af København, så er dette muligvis lejligheden for dig?
 

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt