Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Sophus Bauditz Vej 1, 1

Sagsnr. NB15250, Ideel, anpart, ejerlejlighed

Kontant DKK 3.995.000

Ejerudgift pr. mdr. 3.441

Udbetaling 200.000

Brutto/netto 17.669/15.276

Charmerende villalejlighed med eget havestykke

  • 88
  • 1
  • 3
  • Ja
  • Ja
  • 1930
  • Nej
  • Ja
  • E
KVARTERET

Fantastisk område af Gentofte Kommune, som netop har gennemgået en stor forvandling. Skovshoved lystbådehavn, som ligger i kort gå afstand, er blevet udvidet med bl.a. ny badebro, vinterbadeklub m. sauna, hyggelige café'er samt restauranter. Området er meget idyllisk, og det føles som om man bor i et mindre landsbysamfund blot 10 km fra centrum. En fantastisk beliggenhed for dem der ønsker ro og grønne omgivelser samt mulighed for et aktivt fritidsliv enten i Dyrehaven eller på vandet.

EJENDOMMEN

En fin og charmerende ejendom opført i 1930, og som fremstår med nymalede facader i den klassiske Skagensgule. Ejendommen har termovinduer og en skøn gammel opdelt have. Ejendommen er pt. opvarmet med et oliefyr, som dog snart skal konverteres.

INDRETNING

Man ankommer til huset via en sød indgangsdør, hvor man bliver ført op via en snoet trappe. Entréen har en fin størrelse både til overtøj, sko og i dag endvidere til en lille arbejdsplads. Herudover er det pænt køkken med hvide elementer, stor stue med brændeovn samt fantastisk vinduesparti ud over haven, som trækker lyset og naturen ind i rummet. Denne stue ligger en suite med anden stue ⁄ værelse adskilt af fine glasdøre og med fransk altan, endvidere 2 værelser, det ene er et fint klassisk soveværelse, det andet er lidt mindre, og kan fint anvendes til børneværelse, eller evt. walk-in closet. Pænt badeværelse med bruseplads, og sorte fliser på gulv, og hvide fliser på væggen. Lejligheden fremstår med stuklofter og plankegulve og er fuld af sjæl og charme, men trænger dog til en opdatering, derfor denne favorable pris.

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt