Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Ordrupvej 76B, 1.tv

Sagsnr. MZ15221, Ejerlejlighed

Kontant DKK 2.295.000

Ejerudgift pr. mdr. 4.901

Udbetaling 115.000

Brutto/netto 10.119/8.746

Indflytningsklar og med 2 altaner

 • 65
 • 1
 • 2
 • Ja
 • Nej
 • 1933
 • Nej
 • Ja
 • D
KVARTERET
Ejendommen er beliggende på Ordrupvej, som byder på masser af indkøbsmuligheder, delikatesseforretninger, caféer og tøjforretninger. Derudover er der hverken langt til Ordrup Park, Dyrehaven, Bernstorffparken eller Øresund – der er rig mulighed for at finde nogle skønne grønne oaser. Lejligheden ligger også centralt i forhold til offentlige transportmidler og det er både nemt og hurtigt at komme til Københavns centrum.
 
EJENDOMMEN
Ejendommen er fra 1933 og står meget præsentabel og velholdt. Det er en velfungerende ejerforening, som har styr på tingene. Til ejendommen hører en fælles have, hvor der er rig mulighed for at nyde solen og stilheden fra det travle byliv. Opgangene i ejendommen er pæne og man føler sig velkommen fra man træder ind i opgangen.
Der er brugsret til både eget kælderrum og loftrum. Ejendommen har fælles vaskeri og beboelokale. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme.
 
INDRETNING
Super lækker og lys lejlighed, som er fuldstændig indflytningsklar. Lejligheden har to altaner, hvoraf den ene er væsentlig større end de sædvanlig altaner for toværelses på Ordrupvej. Der er flotte gulve overalt i lejligheden ligesom lejligheden er nymalet og har nye flotte radiatorskjulere fra 2018. Lejligheden har desuden nye vinduer fra 2016.
Lejligheden indeholder:
Når man træder ind i lejligheden får man fornemmelsen af lys og lethed, idet væg fra den sædvanlige fordelingsgang er åbnet halvt op til stuen. Stuen er meget rummelig og har en rigtig god planløsning med plads til stor spise afdeling samt fin plads til sofagruppe. Fra stue er der udgang til altan med morgen-⁄middags sol. Nyere (2017) lækkert hvidt køkken fra HTH med god skabsplads. Køkkenet har stort Samsung køle-⁄frys, vaskemaskine og med stor glaskeramisk kogestation. Super pænt badeværelse med brus. Stort og rummeligt soveværelset med god plads til skabe⁄kommode m.v. Der er udgang til den skønneste altan hvor eftermiddags-⁄aftensol kan nydes. Altanen er fra 2016 og er væsentlig større end de sædvanlige altaner på Ordrupvej.

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Brannersvej 23, 1.32

2.345.000

 • 54
 • 1
 • 2

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt