Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Ellevej 10B, 2

Sagsnr. MZ15169, Ejerlejlighed

Kontant DKK 2.295.000

Ejerudgift pr. mdr. 3.881

Udbetaling 115.000

Brutto/netto 10.369/8.852

Super lækker og lys lejlighed med egen garage

 • 88
 • 2
 • 3
 • Nej
 • Ja
 • 1979
 • Nej
 • Nej
 • C

Kvarteret:
Lejligheden er beliggende centralt, hvor du er tæt på det hele – Hørsholm hovedgade og midtpunkt med indkøbsmuligheder i alle kategorier, endvidere er Lag-kagehuset med drive ind (som én af de første af slagsen) åbnet ved Kongevejscentret med ultimative indkøbsmuligheder, Dalgård supermarked for den kulinariske oplevelse, Irma, Rema, Netto er også indenfor rækkevidde. Udover de gode forretninger, er du tæt på kulturhuset Trommen, Hørsholm bibliotek, diverse golfklubber, Hørsholm idrætspark og alle de øvrige og dejlige natur oplevelser du kan finde i området. Hørsholm Kommune har én af de laveste skatteprocenter i landet og har samtidig gode institutioner og skoler i området. Derudover udvides⁄forbedres infrastrukturen mod København med blandt andet 3 vejbaner.

Ejendommen:
Ejendommen er fra 1979 og designet af Johan Kristensen. Det er et spændende byggeri med kun to etager, som fremstår både meget velholdt og præsentabelt. Ejendommen er tilbagetrukket fra Kongevejen og ligger derfor meget fredligt og alligevel centralt. Der er gode parkeringsmuligheder og egen garage.

Indretningen:
Lejligheden er helt igennem indbydende med masser af lys! Lejligheden har en rigtig god rumfordeling, som vil fungere godt uanset om du er den single køber, som ønsker et ekstra soveværelse til gæster eller den mindre familie. Lejlig-heden vil også være rigtig god som ’en dele lejlighed. God entré med skabsplads (medfølger i handlen). Fra entré er der adgang til både stue og stort badeværelse. Stuen er fantastisk lækker og indbydende med masser af lys. Stuen og køkken er i åben forbindelse som skaber en rigtig god stemning i lejligheden. Der er både plads til et dejligt hyggehjørne med sofa og stole samt en rigtig god spiseplads. Køkkenet er af nyere dato og er super lækkert og passer fantastisk til lejligheden. Der er to gode og rummelige værelser- soveværelse har stort indbygget skab med spejl og gæsteværelse med ligeså god skabsplads (medfølger i handlen). Større badeværelse med bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Sælger har valgt at bibeholde de oprindelige lameller på væggen i badeværelset, hvilket gør rummet ekstrem cool og trendy. Stort loftrum over lejligheden med gitterspær og med opgang fra lejligheden. Lejligheden har termovinduer, flotte gulve og opdateret el og er fuldstændig indflytningsklar.

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Tranegårdsvej 58, 3

2.245.000

 • 67
 • 3
 • 2

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt