Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

A N Hansens Alle 4, 1.

Sagsnr. NB15168, Ideel, anpart, ejerlejlighed

Kontant DKK 8.995.000

Ejerudgift pr. mdr. 6.949

Udbetaling 450.000

Brutto/netto 40.216/34.469

Smuk villalejlighed i 2 plan

 • 202
 • 1
 • 7
 • Ja
 • Ja
 • 1900
 • Nej
 • Ja
 • F
KVARTERET
Beliggenhed-beliggenhed-beliggenhed - denne fantastiske villalejlighed er beliggende i meget attraktivt kvarter, på en af Hellerups sundveje, med Øresund for enden af vejen. Strandvejen i Hellerup har de seneste år forvandlet sig til en fantastisk stemningsfuld gade, med gode livsstilsbutikker, caféer, samt Hellerup Havn med den unikke stemning i form af rosenhaven, tennisbaner samt strande. Desuden god offentlig transport til Kbh, samt nordpå af Strandvejen.
 
EJENDOMMEN
Smuk klassisk hvidpudset ejendom opført i 1900, med termovinduer, indlagt fjernvarme. Ejendommen er opdelt i 2 selvstændige boliger, og med status ideelle anparter. Denne lejlighed er beliggende på1 + 2. sal i ejendommen har desuden brugsret til et havestykke på ca. 100 kvm., 2 garager⁄ skure samt et kælderrum som i dag er indrettet til dejlig vinkælder.    
 
INDRETNING
Smuk og meget herskabelig villalejlighed med 5 værelser, 2 stuer og køkken-alrum. Man ankommer til boligen via et flot indgangsparti, med trappe til 1. sal. Her bydes man velkommen af en møblerbar entré, som fører en videre til boligens hjerte nemlig et fantastisk køkken alrum med nyere hvide elementer og hårde hvidevare, en spiseplads, eller plads til gæsterne kan stå med et glas, mens det sidste mad tilberedes. Loftet har yderst imponerende stukkatur og løfter rummet til et fantastisk niveau. Fra køkkenet er der udgang til en sydvendt terrasse, hvor aftensolen også kan nydes. Til efteråret og vinteren kan middagen nydes i den imponerende spisestue med en fantastisk brændeovn, samt karnap med kig til Øresund. Derudover byder etagen på en hyggelig stue samt et kontor⁄værelse samt stort flisebadeværelse. Hele denne etage fremstår yderst herskabelig, med højt til loftet, imponerende stukkatur, smukke vindues partier, fyldningsdøre, høje paneler samt 2 originale brændeovne. Fra entréen fører en trappe videre til anden sal. Denne etage har 4 regulere soveværelser, alle med smukt lysindfald og værelset mod øst, er der naturligvis kig til Øresund. På denne etage er der endvidere et mindre badeværelse med brus. Hele 2. sal oser af hygge med skrå vægge  - det er her man trækker sig tilbage fra underetagens mere præsentable stil. Søger du en smuk bolig på en af Danmarks bedste adresser er dette måske noget for dig?

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Ordrupvej 46B, 4. mf

2.995.000

 • 68
 • 4
 • 3

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt