Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Skodsborgparken 18, st.tv

Sagsnr. NB15274, Ejerlejlighed

Kontant DKK 7.750.000

Ejerudgift pr. mdr. 6.468

Udbetaling 390.000

Brutto/netto 33.129/29.076

Gennemrenoveret og veldisponeret lejlighed

  • 119
  • st
  • 3
  • Ja
  • Ja
  • 1981
  • Ja
  • Ja
  • C
KVARTERET
Fantastisk og helt unik beliggenhed vis a vis Øresund, og Jægersborg Hegn. Her kan man vælge hvilken udsigt man lyster om det skal være skovens forunderlige farver eller havets bølger med Hven i horisonten. Privat strand samt Skodsborg Strand med badebro og strandkiosk. Desuden er Kystbanen med Skodsborg S-station i kort gå afstand, hvor toget kan tages til København, lufthavnen eller modsat retning til Sverige
 
EJENDOMMEN
Lejligheden er beliggende i Skodsborgparkens første blok, hvilket betyder at til lejligheden medfølger en gratis p-plads i aflåst kælder, brugsret til eget kælderrum, et selskabslokale, samt fællesvaskeri og cykelkælder. Til ejendommen hører endvidere privat strand, flotte og velpassede grønne arealer samt p-plads til ekstra biler, eller gæster. Til at passe ejendommens flotte arealer er en fastansat vicevært.
 
INDRETNING
Meget flot og gennemrenoveret lejlighed, hvor hver en detalje er gennemtænkt og alle installationer udskiftet. Man tager elevatoren op enten fra P-kælderen eller indgangsdøren, hvorefter man bydes velkommen i entré med indbyggede garderobeskabe, stort og fantastisk dejligt spisekøkken med klassiske HTH-elementer, Corian bordplade, og alle hårde hvidevarer, som du vil være den første til at bruge. Fra spisekøkkenet kan man gå til den ene stue, evt. spisestuen hvor du har udgang til dejlig stor terrasse med skoven som nærmeste nabo, hvor aftensolen kan nydes samtidig med skovens farver og dyreliv, endvidere en meget stor stue med fri udsigt over Øresund, og adgang til ligeledes en stor terrasse. Her kan man sidde og følge med i livet på Øresund med Hven og Sveriges kyst i horisonten. Desuden dejligt soveværelse, med samme unikke udsigt over Øresund. Fra soveværelset er der indgang til meget smagfuldt badeværelse med mange fine detaljer, såsom flotte fliser fra Villeroy og Boch, gulvvarme, 2 indgange, og mulighed for at lukke badeafdelingen fra toilettet. Søger du en lejlighed, hvor alt el og vandrør er udskiftet, køkken og bad helt ubrugt, vægge flot pudsede og malede, og gulvene afhøvlede. Med andre ord ønsker du at flytte ind i en helt ny lejlighed vis a vis Øresund og Jægersborg Hegn med 2 store terrasser, elevator og egen p-plads?

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt