Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Cedervænget 35, 3.TH

Sagsnr. LTR18274, Ejerlejlighed Åbent hus 22/4 kl. 13:00-13:20

Kontant DKK 2.045.000

Ejerudgift pr. mdr. 2.385

Udbetaling 105.000

Brutto/netto 8.620/7.505

Utrolig hyggelig lejlighed med stor altan!

  • 63
  • 3
  • 2
  • Ja
  • Ja
  • 1958
  • Nej
  • Ja
  • D
KVARTERET
Beliggende roligt mellem smukke grønne områder og alligevel meget centralt i Virum, kun få minutter fra Virum S-station, Virum Torv samt flere indkøbsmuligheder. Her har du en ganske kort cykeltur til både Geelsskov, Mølleåen og Furesøen, hvor den smukke natur i vores område kan nydes.
 
EJENDOMMEN
Øverst oppe i flot og meget veldrevet ejendom fra 1958 med store grønne fælles arealer. Til ejendommen er fælles cykelkælder, skralderum, vaskekælder og tørrerum. Ydermere P-pladser ved ejendommen. Ejendommen har bl.a. fået skiftet døre til lejlighederne indenfor de seneste år.   
 
INDRETNING
Via entré med skabe kommer du ind i denne utrolig hyggelige og sjælfulde lejlighed. Her er garderobeplads, samt adgang til lejlighedens øvrige rum. Rummeligt og lyst soveværelse med skab. Pænt renoveret badeværelse med brus og skabe. Via lille mellemgang med skabe, kommer du til det dejlige lyse og rummelige spisekøkken. Køkkenet er holdt i hvidt og har bl.a. vaskemaskine, her kan du sidde ved den store spiseplads og nyde morgenmaden med morgensolen fra de østvendte vinduer. Ydermere stor og lys stue med fuld udsigt via de store vinduerpartier i hele stuens bredde. Ejendommen er den sidste i ejerforeningen, så du har fri og uhindret udsigt over området. Fra stuen er udgang til den vestvendte store altan, hvor størrelsen af altanen gør, at venner og familie kan komme til hygge på altanen.
 
I lejligheden er pæne lyse trægulve.
 
Ring for en fremvisning.

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt