Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din interesse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger.

Tak for din henvendelse. Tjek venligst din indbakke.

SE ALLE BOLIGER SØG PÅ M2
Køberkartotek Del Send Print
Bestil fremvisning Bestil salgsopstilling

Eremitageparken 13, 1.a

Sagsnr. LTR18271, Ejerlejlighed Åbent hus 22/4 kl. 14:00-14:20

Kontant DKK 3.095.000

Ejerudgift pr. mdr. 4.444

Udbetaling 155.000

Brutto/netto 13.034/11.348

Stor 4 værelses lejlighed med stor altan!

  • 108
  • 1
  • 4
  • Ja
  • Ja
  • 1972
  • Nej
  • Ja
  • D
Super flot og meget hyggelig 4 værelses lejlighed!
KVARTERET: Beliggende i det dejlige og hyggelige Eremitageparken, med kun 500m til DTU og til Dyrehaven, hvor årstidernes skiften kan nydes med smukke gå - eller cykelture. Ydermere ligger Øresund meget tæt på, her kan man smutte ned og bruge de skønne sommerdage med picnic og en tur i vandet. Du har mulighed for lokal indkøb, da dagligdagsforretning (Netto) ligger lige om hjørnet. Desuden få min. til offentlige transportmuligheder. Her er 15 min til København og ca.5  min ned til hjertet af Kgs. Lyngby, hvor det pulserende handelsliv kan nydes med shopping samt gode muligheder og udvalg af cafeer og restauranter. Desuden biograf, også her med mange hyggelige spisesteder.
EJENDOMMEN: Ejendommen er en yderst velfungerende ejerforening (www.e-parken.dk), med gode p-forhold, kælderrum, You-See grundpakke, legepladser, selskabslokaler samt fodbold - og petanquebaner. Rigtig gode udenoms arealer, med et utal af muligheder for et udendørsliv.
 
Lejlighedsens andel af fælleslånet er indfriet⁄betalt!
INDRETNING: Du ankommer via stor åben entré med rummelig skabsvæg. Herfra er der adgang til 2 rigtige gode og lyse værelser, begge med skabe og udgang til smal altan. Via mellem gang med skabsvæg, er der adgang til lyst soveværelse og pænt badeværelse med brus samt vaskesøjle. Ydermere stor dejlig og utrolig hyggelig stue med plads til både sofarrangementet samt spisebordet, her er et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til den store altan, hvor udsigten og middagen kan nydes. Flot åbent køkken med bl. a. opvaskemaskine og rigtig god skabsplads. I lejligheden er flotte parketgulve.
 
En utrolig flot og indbydende lejlighed, med et skønt lysindfald.

Ring for fremvisning på denne bolig på 3930 3019

Køberkartotek

Skriv dig i vores køberkartotek, og få besked så snart boligen kommer til salg

Flere boliger Se alle lejligheder

Vi sælger KUNlejligheder. Og vi er rigtig gode til det.

Se mere om os Bestil salgsvurdering

Email sendt