Send Print

Marianne Zwiebler Hansen

Marianne er uddannet ejendomsmægler MDE og har været i branchen i mange år og er en erfaren ejendomsmægler. Marianne har primært arbejdet i Hellerup og Charlottenlund og bor også privat i kommunen og har derfor et indgående lokalkendskab samt netværk. Marianne har en stor passion for faget! Hun er altid meget engageret og ønsker til enhver tid at give alle kunder en positiv og professionel oplevelse ved køb af fast ejendom. Marianne er gift og mor til et par skønne tvillinger på 13 år som begge går på Rygaards Skolen i Hellerup
marianne@kunlejligheder.dk

Nina Flindt Bendixen

Nina er uddannet civiløkonom og har 17 års erfaring med kommisionering og salg af fast ejendom i ejendomsmæglerbranchen - ni af disse år på Østerbro hos Anette Uttenthal. Nina er vokset op i Gentofte Kommune og har således et indgående lokalkendskab i de områder KUNlejligheder fokuserer på. Når Nina ikke sælger lejligheder, prøver hun at holde en vis grundform ved bl.a. at løbe (små ture, synes vi andre på kontoret) og spille tennis med sine døtre som hun, heldigvis, stadig vinder over… men det varer nok ikke længe!
nina@kunlejligheder.dk

Sofia Balsby

Sofia er uddannet kontorelev hos KUNlejligheder og er nu i gang med at læse marketing management på CPH Business. Hos KUNlejligheder står Sofia for markedsføringen, da det er et område, hun brænder for. Når Sofia holder fri fra studiet og arbejdet, bruger hun typisk tiden sammen med familien, vennerne eller er ude at løbe sig en tur. Derudover holder Sofia meget af at rejse.
piccoline@kunlejligheder.dk

Email sendt